Heel erg leuk dat jullie dit lezen
Ik heb een website gemaakt om dat ik jullie wil helpen meer te maken van van fotografie. Er word nog zoveel leuk werk slap gepresenteerd ook op verkoop websites dat ik vermoed dat mensen denken dat foto maximaliseren teveel tijd kost.
Ik kan jou leren een foto snel te maximaliseren. Bijvoorbeeld door je te leren dat het enige wat telt is DAT je foto Sterk Verbeterd is en NIET hoe je dat nu gedaan hebt. Het streven is met je foto te laten zien hoe mooi het ECHT was. Ik leer het je gewoon goed met een makkelijk gratis en uitgebreid genoeg programma. Dat programma is zo uitgebreid dat ik altijd 2 lessen zal nodig hebben om je echt winkel website foto’s presenteer knap te maken.
Ik kan ik je ook leren fotoboeken te maken op een slimmere haal er veel meer uit manier.
Op you Tube zijn genoeg tutorial genoemde les geef filmpje over alle gewone foto bewerk programma’s. Maar zoals ik het je leer verwerk je het veel sneller en doet het veel minder pijn+ Je weet wel een gevoel van hulpeloosheid en in kramp verkerende hersencellenen, je hebt er instant plezier in. Krijgt het gevoel van eindelijk te leren schaatsen.
Ik maak ook kunst van kinderachtige fotobewerk programmatjes zoals op Messenger, domweg omdat ik al zulke programma’s serieus neem en ook nog kraak. Ook dat kan ik je leren.
Ik kan je ook leren screenshots die je maakt van oude filmpjes uit 1975 bijvoorbeeld die je vind op You Tube om die Vrolijk prettig Printen maar te maken.
mijn lessen kosten 40 Euro per uur plus reiskosten buiten Lelystad
Vrolijke Groet Astrid Gabriëlla Vos

Bezoek ook een van deze websites:

Spiffypearl
Spiffyparel
Washokje shop<
Grijsmeisje
Elf Elf hangers